Comfort Robot
A Green Technológia

Mit nyújt a Marvelzap®  Comfort Robot a szervizeknek?

Gyakorlati szempontok: Számos kutatás alapján az utasokkal érintkező felületek és berendezések megfelelő fertőtlenítése időszakonként szükséges a felületekről  terjedő fertőzések elkerülése érdekében. A Comfort Robot (CR)  kezelések a elvégzése a szakemberek részére is megkönnyített.   A teljesen  automatizált tervezés megbízhatóan létesíti belső higiéniai/szageltávolító feladatokat, mialatt az autó teljesen kikapcsolt üzemmódban van. Ezeket a kezeléseket szerves trioxigénnel végezzük más vegyszer és vegyszermaradvány mentesen. A kezelési idő alatt a trioxigén gáz irritáló hatása semlegesített. Ez a fontos művelet biztosítja a CR egység szervizállásokban is le hetséges  használatát. A CR több automatizált és célorientált kezelési programot kínál a jármű állapotától függően. Ennek eredményeként a  CR 27 perc alatt létesíti a 99.9%-os higiéniai szintet a szagkivonás folyamatával együttesen, melyet egy lágy és természetes utóillat követ. 


                     

Fontos: A Comfort Robot beépített trioxigén- carulit semlegesítővel  tervezett, amely kis mennyiségű organikus  illat olajjal dúsított. Ez a kiépítettség lehetővé teszi a szerviz számára, hogy a CR-t a szervizállásokban is alkalmazza, miközben más típusú munkát végeznek. A munkahelyi levegőt mentesíti az  egészséget veszélyeztető oxidánsok terjedésében. Utastér utószellőztetés sem szükséges, így a belső tér a kellemes és tiszta illaton túl a tulajdonostól  mindig pozitív értékelés kap.

Biztonság: A CR a legújabb higiéniai és automatizálási technológiát képviseli, miközben megfelel az OSHA és EU-OSHA  (USA és EU munkaügyi hatóságok) dolgozói biztonsági előírásainak. Hagyományos mélyreható műszaki tanulmányokat, eredmények utóellenőrzéseit elvégezzük és a valós világból származó bizonyítékokat (RWE) használjuk. A higiéniai kezelés eredményeit akkreditált laboratórium igazolta. Nincsenek olyan egészségügyi vagy anyagi kockázatok, amelyek a CR kezelési eljárással kapcsolatosak.