A Home kollekció
Kézzel készített luxus minőség

A Marvelzap Illat izzó kollekció!

Nagy örömünkre szolgál, hogy kizárólag az Ön által kedvelt természetes összetevőket kínáljuk Önnek, kis luxussal és kifinomultsággal.

FAHÉJ ILLAT 

Ezt a LED  izzót gondosan kézzel mártjuk a  finom, meleg barna színű szilikon keverékbe. Természetes fűszeres fahéj és szegfűszeges összetevőkkel dúsított hőálló bevonat. Kapcsolja be a lámpát a melegítő és finom illatért. Így lehet jól ellazulni egy kicsit  lazulva pihenni.

VANÍLIA ILLAT

Ezt a LED izzót körültekintően kézzel mártjuk a finom, meleg bézs színű szilikon keverékbe. Ez egy hőálló bevonat természetes vaníliaolajjal és apró falatnyi vaníliarúddal dúsítva. Kapcsolja be a villanyt a melegítő vanília illatért, amely a jóérzés fokozásáról és relaxációról segítésében ismert.


LEVENDULA ILLAT

Ezt a LED izzót gondosan kézzel mártjuk a  finom, meleg kékes színű szilikon keverékbe. Természetes levendulaolajjal és apró  levendulavirág darabokkal kevert, hőálló bevonat. Kapcsolja be a lámpát a levendula virágok  nyugtató  aromás tulajdonságaiért, és élvezze az életet.CÉDRUS ILLAT

Ezt a LED izzót körültekintően kézzel mártjuk a finom, világos barna színű szilikon keverékbe Ez egy természetes cédrusfa olajjal dúsított, hőálló bevonat. Kapcsolja be az izzót a frissítő és simulékony fás-édes, enyhén füstös illatért és a teljes kényelem érzetért.


KÁVÉ ILLAT

Ezt a LED  izzót gondosan kézzel mártjuk a  finom, meleg barna színű szilikon keverékbe. Nos, a valódi kávé egy kevés kakaó szellővel gazdagítva illatának belélegzése ismert, hogy  agyműködést serkentő előnyökkel járhat, ideértve a jobb kognitív paramétereket, a nagyobb figyelemfelkeltést, az éberséget és a memóriát fokozza. Használja és élvezze!


CITRUS ILLAT

Ezt a LED izzót gondosan kézzel mártottuk a finom és természetes citrus olaj keverékünkkel gazdagított szilikonba. A citrusfélék illóolajai nemcsak frissítő és felemelő illataikról ismertek, hanem rendkívül hatékonyan javítják a hangulatot és csökkentik a stresszt. A citrusolajok élénkítik és felfrissítik az érzékeket, elősegítik a jó közérzetet és a relaxációt.