Bio autó légfrissítő, autóillatosító


A Bark Kollekció – Mindig erősíti az egyéniségét!

Innovatív technológiával adaptált, kizárólag természetes illat olajok kézzel készített, infúziós keverékei, melyek kényelmet és levegőtisztítást nyújtanak minden vezetéshez.


bio autóillatosító légfrissítő korong

A legjobb minőségű organikus összetevőket válogattuk össze. Mit jelent ez a termék esetében a bio illat? Az illat korongok kizárólag a legkiválóbb minőségű, természetes olajokból és őrleményekből készülnek, majd kerülnek élelmiszer-minőségű elasztomerbe egy dúsítási technológiával. Ezek az autóillatosító termékek nem csak meleg és csodálatos illatokat bocsátanak ki, de nem károsítják sem az emberi egészséget, sem a környezetet!

Illat kibocsájtás időtartama átlagosan 4 hónap.                   Utántöltő csere korongok kaphatóak!


Levegő frissítő autóillatosító bio illat korong kínálatunk:

FAHÉJ ILLAT

Ezt az illatkorongot gondosan kézzel készítjük, finom, meleg barna színű elasztomerből. Ez a korong bio fahéj olajjal és porral és szegfűszeg érintésével készül. A fahéjra jellemző előnyös tulajdonságok épp úgy érvényesülnek illatkorongjainkban, mintha csak a fahéjat szagolgatna. Hagyja érzékeit serkenteni a fahéjjal, vezessen tovább ezzel a meleg hatású, finom illattal, amely levegő tisztító képességgel is rendelkezik. Élvezze ki még jobban az autózást!

fahéj illat

fahéj illat pod

VANÍLIA ILLAT

Korongunkat kézzel készítjük és dúsítjuk a legfinomabb bio vaníliaolajjal és vaníliabab őrleménnyel. Minden illat alapanyagunk teljesen természetes, organikus forrásból származik. Örök klasszikus, kitűnő választást jelenthet azoknak, akik selymes, meghitt hangulatra vágynak a kocsiban. A korong maximális illat élvezetét a természetes vaníliaolajjal és apró vaníliarúd darabkákkal gazdagítva érjük el. Kapcsolja be a ventilátort a melengető kényelméért és élvezze az utazást!

vanília illat

vanília autó illatosító

LEVENDULA ILLAT

Ez az illat korong kihagyhatatlan lehetőség a levendula virág szerelmeseinek! Egy vidéki levendulamező melletti autózás élményét idézi a mindennapokban. Előnyös választás azoknak, akik nyugalomra vágynak, ugyanis egy forgalmas úton, akár egy dugóban is játszhatunk az érzékeinkkel. Természetes levendulaolajjal és apró száraz levendula virágdarabokkal gazdagított korongunk egyedülálló aromákkal bír. Kapcsolja be a motort, indítsa el az autót, és élvezze a levendula virág nyugtató aromás tulajdonságait.

levendula illat

Bark levendula autóillatosító

KÁVÉ ILLAT

A kávét kedvelőknek sem tesz jót a túlzott kávéfogyasztás - a mérték érték. Helyezze a szellőzőrácsra ezt az aromában gazdag kávéillatú korongot, hogy a kávé kellemes aromáját és finom illatát élvezhesse anélkül, hogy kávézna. A kellemes illatok mellett a levegő tisztítására is alkalmas termékünk. A kávé és egy csipetnyi csokoládé illatának belélegzése hasonlóképpen agyműködést serkentő előnyökkel járhat. Jó választás azoknak, akik jobb kognitív képességeket, fokozott figyelmet és éberséget szeretnének elérni vezetés közben. Serkentő képességével még a memóriát is erősíti.

kávé illat

kávé illat korong

CITRUS ILLAT

A tiszta és frissítő citrus illatkorong egyszerű illatvilággal rendelkezik, mégis rendkívül kellemes. Bio citrusolaj keverékünkből és valódi lime összetevőkből készült. Éberség vezetés közben? A citrusos illatok élénkítik és felfrissítik az érzékeket, elősegítve a jobb közérzetet. A frissítő hatás még nem minden, ezen túl a levegő folyamatos tisztítását is elvégzi. Igazán praktikus választás, ha valaki kifejezetten efféle tulajdonságokkal keres organikus autóillatosítót. Vezessen és élvezze a tiszta és frissítő illatot!

citrus illat

cédrus autó légfrissítő


CÉDRUSFA ILLAT

Az erdő túlságosan messze van egy kellemes sétához? Semmi gond, nem kell lemondania erről az élvezetről, hiszen sokkal közelebb hozhatja magához az erdőt, mint gondolná! Ezt korongunkat bio cédrus és tea olajok alkotják, amelyekre számíthatunk abban is, hogy elvégezzék a légtisztítást. Jól ismert, hogy a teafaolaj légtisztító hatással bír. Kapcsolja be a ventilátort, hogy frissítő és sima, fás-édes, enyhén füstös illat keringjen a levegőben, amely növeli az autózás kényelmét és élvezetét.

cédrusfa illat

cédrusfa bio illat korong


A Bark kollekcióról:

A karcsú és egyszerű kialakítás miatt könnyedén illeszkedik bármely jármű szellőzőrácsába (például mobiltelefon-tartó), és bármilyen belső térbe könnyedén beleolvad ez a különleges autóillatosító. Használhatja minden évszakban, a kellemes növényi aroma, melyet minden organikus illat pod magában rejt, csak kellemesebbé teszi a mindennapi vezetést!

Kérjük, ne várja el, hogy korongjaink gyorsan megtöltsék az utasteret a kiválasztott illattal. Ellenben az organikus illatok és az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy az autóillatosító hosszú időn keresztül meg tudja tölteni az utasteret. A tartós bio illatosító így gazdaságos levegő frissítő szerepet tölthet be az autóban.

Az autóillatosító másik különlegessége, hogy a cserélhető illatosító korong segítségével bármikor új podot helyezhetünk bele, ezáltal a bio autó légfrissítő ismét kifejtheti levegő frissítő hatását, amit további hónapokig élvezhetünk. A bio illatosító legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy tényleg tartós, levegő frissítő hatásait hosszú távon élvezhetjük, valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mindeközben teljesen természetes forrásból származó illatokkal kényeztethetjük magunkat!

Az illat korongok toxin mentesek, ideálisak a vegyszerekre érzékeny vagy allergiára érzékenyek számára is. Mentes a potenciálisan veszélyt jelentő szintetikus anyagoktól, élvezhető minden autóban utazónak akik a hagyományos hangulatra vágynak egy finomabb illattal.

Az aromaterápia egy új élményét tapasztalhatja meg az illóolajok által, az organikus Bark kollekciónk bio illatosító fantasztikus megoldásaival!