A Home kollekció
Kézzel készített luxus minőség

Illatfény - Lakásillatosító természetes alapanyagból

Íme, a Marvelzap Illat izzó kollekció!

Nagy örömünkre szolgál, hogy kizárólag az Ön által kedvelt természetes összetevőket kínálhatjuk Önnek, egy kis luxussal és kifinomultsággal fűszerezve.

Természetes lakásillatosító: az illatos égő


Ezek az otthoni illatosító lámpák, izzók kivétel nélkül organikus anyagokból készülnek annak érdekében, hogy az otthon belső tere, valamint az emberi szervezet számára oly módon biztosítsuk az illatosítást, hogy lehetőség szerint közben ne lélegezzünk be káros anyagokat. Az ehhez szükséges technológiát alkalmazva megoldottuk, hogy egy kompakt otthoni illatosító, természetes lakásillatosító álljon rendelkezésünkre.

Ezek az illatosítók olyan termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy az otthonunkban már meglévő lámpa segítségével élvezhessük a természetes illóolajok jótékony hatásait. Ebben több növény, például levendula, vanília és citrus segít.

LAKÁSILLATOSÍTÓ TERMÉKEINK:


FAHÉJ ILLAT 

Ezt a LED izzót gondosan kézzel mártjuk bele a finom, meleg barna színű elasztomer keverékbe. Természetes fűszeres fahéj és szegfűszeges összetevőkkel dúsított hőálló bevonat van az izzón. 

Kapcsolja be a lámpát és élvezze a melengető finom fahéj illatot, ami ellazít és pihentető hatásával kényezteti Önt!

lakásillatosítóillatfény fahéj


VANÍLIA ILLAT

A LED izzót körültekintően, kézzel mártjuk a bézs színű elasztomer keverékbe. Ez egy hőálló bevonat természetes vaníliaolajjal és apró falatnyi vaníliarúddal dúsítva.

Kapcsolja fel a villanyt, majd az illat fény gondoskodik róla, hogy a melegséget sugárzó vanília illatosító, benne a kellemes illóolaj fokozza a relaxációt.

illatos izzó

vaníliás lakásillatosító

LEVENDULA ILLAT

A LED izzót kézzel mártjuk a finom felületű, meleg, kékes színű elasztomer keverékünkbe. Ez egy organikus anyagokból, levendulaolajjal és apró levendulavirág darabokkal kevert, hőálló bevonat, melynek illata kényeztető, ellazító hatással bír az elmére és a testre. Kapcsolja be a lámpát a levendula virágok nyugtató aromás tulajdonságaiért és élvezze az égő nyugalmat sugárzó aromáit!

illatos égő

levendula illat

CÉDRUS ILLAT

Ezt a LED izzót is körültekintően mártjuk bele kézzel a finom, világos barna színű elasztomer keverékbe. Ez egy természetes alapú, cédrusfa olajjal dúsított, hőálló bevonat.

A lakásillatosító, illatos égő frissítő és selymes, fás-édes, enyhén füstös illatért és a teljes kényelem érzetért a természetes eredetű cédrusfa illóolajok felelnek.

otthoni illatosító cédrus

KÁVÉ ILLAT

A meleg barna színű elasztomer keverékbe mártott illatos égő igazán friss, aromás illatok keverékével fokozza, serkenti az érzékeket. Nos, a valódi kávé egy kevés kakaó fuvallattal gazdagított illatának belélegzéséről ismert, hogy agyműködést serkentő hatással jár, ideértve a jobb kognitív készségeket, a koncentráltabb figyelmet, hiszen az éberséget és a memóriát fokozza. Az otthoni illatosító terméket használva ezek a hatások érvényesülhetnek a lakás minden olyan pontján, ahol csak az ember illatfényt használ.

kávé növényi alapú illatosító

CITRUS ILLAT

Ezt a LED izzót gondosan kézzel mártottuk a finom és természetes citrus olaj keverékünkkel gazdagított elasztomerbe. A citrusfélék illóolajai nemcsak frissítő és felemelő illataikról ismertek, hanem rendkívül hatékonyan javítják a hangulatot és csökkentik a stresszt. A citrusolajok élénkítik és felfrissítik az érzékeket, elősegítik a jó közérzetet és a relaxációt – ebben segít ez a különleges lakásillatosító.

citrus illat fény

Számunkra első a környezettudatos szemlélet!

Növényi eredetű lakásillatósító termékeink a parfümök, gyertyák vagy éppen a spray, diffúzor alkalmazásával ellentétben nincs semmilyen melléktermék, egyéb anyag, mint ami mondjuk egy gyertya meggyújtásával járna. Az összes alapanyag organikus eredetű, a lakásillatosító működéséhez mindössze a világítás felkapcsolására van szükség. Az otthoni illatosító termék használata esetén nem fog belélegezni káros anyagokat, hiszen a növényi alapú illatosító lámpák bevonata élelmiszer-minőségű.

Az otthoni illatosító személyre szabottan kényezteti az érzékeinket, akár nyugalomra vágyunk és relaxálnánk, akár felfrissülnénk.